MRH Business Consultancy

Home / Diensten / Optimaliseren bedrijfsprocessen
Optimaliseren bedrijfsprocessen Afdrukken E-mailadres

In iedere organisatie bestaan een groot aantal bedrijfsprocessen en deelprocessen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het vastleggen van prospect gegevens met toewijzing van regio en accountmanager, het orderproces of het klachtenafhandelingsproces.

De processen worden uitgevoerd door medewerkers. Om deze medewerkers en het proces te ondersteunen is de inzet van software vaak een krachtig middel. De software zorgt ervoor dat alle medewerkers op een uniforme wijze de gewenste stappen doorlopen en dat de output eveneens uniform en volgens uw huisstijl is.

Processen kunnen echter onlogisch of onduidelijk in elkaar steken, hetgeen vaak consequenties heeft voor de effectiviteit en efficiency van de organisatie. Voor een optimaal rendement van uw resources is derhalve een zo optimaal mogelijke inrichting van uw bedrijfsprocessen van belang.

Business consultancy
Wij hebben ruime ervaring met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Als een van de weinige Exact partners adviseren wij u graag over de inrichting en optimalisatie van uw processen.