MRH Business Consultancy

Home / Oplossingen / Financieel
Financieel Afdrukken E-mailadres

Het correct voeren van een financiële administratie is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. U heeft er alle belang bij dat dit zodanig gebeurt, dat u altijd complete inzicht heeft in de financiële situatie van uw bedrijf. Exact biedt u de zekerheid van een juiste en nauwkeurige financiële administratie.

Financiële administratie
U onderneemt. Het voeren van een financiële administratie is hierbij noodzakelijk. U wilt dat uw administratie nauwkeurig en het liefst zo efficiënt mogelijk wordt bijgehouden.

Activa administratie
Het beheren van activa heeft tot doel de actuele waarden van uw bezittingen op ieder moment in te kunnen zien.

Cashflow management
Inzicht in de actuele cashflow van uw bedrijf is van vitaal belang. Een gezonde liquiditeitspositie is een voorwaarde om te overleven.

Kostenbeheer en budget
Natuurlijk richt u zich op het behalen van een goed resultaat voor uw onderneming. Het inzichtelijk hebben en beheersen van de kosten is daarom van groot belang.

Import en export
Belangrijke gegevens uit andere, mogelijk branchespecifieke, applicaties die binnen uw bedrijf gebruikt worden wilt u ook terug kunnen zien in de financiële administratie van Exact. Andersom wilt u wellicht ook gegevens overbrengen vanuit de financiële administratie naar andere, voor u belangrijke softwarepakketten.

Rapportage
Rapportage is een cruciaal onderdeel van uw administratieve bedrijfsvoering. U wilt daarom dat rapportages een integraal onderdeel zijn van uw financiële administratie.