MRH Business Consultancy

Home / Oplossingen / HRM
HRM Afdrukken E-mailadres

Human Resource Management (HRM)

De rol van HRM in uw organisatie verandert. HRM heeft van origine een administratieve rol, maar krijgt steeds vaker een strategische positie toebedeeld. Ondernemingen erkennen dat medewerkers een beslissende succesfactor zijn. Immers, het succes van de onderneming hangt af van de juiste medewerkers op de juiste plek.

De HRM-oplossingen van Exact helpen u zoveel mogelijk rendement uit uw medewerkers te halen. Volg, begeleid en stimuleer uw medewerkers. En maak van uw organisatie een aantrekkelijke werkgever.

Gestructureerde informatie
HRM draait om medewerkerinformatie. Alle informatie over bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden, persoonlijke ontwikkeling en re-integratietrajecten legt u eenvoudig vast. Volg uw medewerkers via het digitaal medewerkerdossier. De gegevens worden goed beveiligd opgeslagen. En u heeft één bron met gestructureerde informatie.

HR processen transparant
U vraagt zich af of functioneringsgesprekken hebben plaatsgevonden. Managers willen weten of de vacature op hun afdeling al extern is gepubliceerd. Voorkom dergelijke vragen of beantwoord deze direct. Door uw HR-processen te structureren en deze te volgen. En activiteiten direct onder te brengen bij de juiste persoon. U en uw collega’s krijgen hierdoor snel antwoord en zijn tevreden.

alt


Betrek uw medewerkers
Maak uw medewerkers deelgenoot van het HR-proces. Zo verleent u goede service en bespaart u zelf tijd. Uw medewerker vraagt zelf het eigen verlofsaldo op en vraagt een vrije dag aan. Op elk gewenst moment en vanaf elke locatie. En de manager keurt deze al dan niet goed. Verantwoordelijkheden vallen op de juiste plaats. Medewerkers lezen graag het organisatienieuws en vinden zelf relevante informatie. Zo houdt u meer tijd over om uw medewerkers te adviseren en gefundeerd HR/beleid te maken.

> Download Exact HRM brochure (pdf)