MRH Business Consultancy

Home / Oplossingen / IFR - Digitale factuurverwerking
IFR - Digitale factuurverwerking Afdrukken E-mailadres

Kostbare tijd besparen met Exact IFR. Het goedkeuren van facturen neemt erg veel tijd in beslag. Facturen raken zoek of liggen lang te wachten omdat niet duidelijk is waarom de budgethouder geen akkoord geeft. Met Exact Inkomend Factuur Register(IFR) digitaliseert u de inkomende facturen en maakt ze inzichtelijk in uw systeem.

Zo werkt Exact IFR

1. Scannen en automatisch doorsturen
De inkomende factuur wordt gescand en op de juiste plek in het systeem gezet. Vervolgens gaat hij met alle relevante informatie naar de betreffende budgethouder of budgethouders die hem moeten goedkeuren.

2. Gelijktijdig of achtereenvolgend accorderen
Bij meerdere budgethouders kunt u ze - afhankelijk van uw voorkeur - gelijktijdig of achtereenvolgend laten accorderen. Als u ze achtereenvolgend laat goedkeuren, stuurt het systeem de factuur na goedkeuring van de eerste budgethouder direct door naar de volgende.

3. Akkoord met één druk op de knop
Zo komen de facturen automatisch onder de aandacht van de betreffende collega’s. Die in één oogopslag alle relevante informatie zien en met één druk op de knop kunnen reageren.

4. Automatisch inboeken
Na goedkeuring van alle budgethouders, boekt Exact IFR de kosten direct door naar het inkoopboek in uw Exact-administratie. En kan de factuur betaald worden.

Overige oplossingen
Naast het inkomend factuurregister van Exact zijn er meer oplossingen beschikbaar. Ons zusterbedrijf BeFlow B.V. is gespecialiseerd in geautomatiseerde factuurverwerking.