MRH Business Consultancy

Home / Oplossingen / Projecten en uren
Projecten en Uren Afdrukken E-mailadres

Alle (lopende) projecten binnen uw organisatie brengen veel verschillende soorten informatie met zich mee. Het is efficient, slim en handig als deze informatie voor iedere medewerker die bij een project betrokken is, beschikbaar is. Exact biedt u een softwarepakket dat dit mogelijk maakt, waardoor u als nooit tevoren waakt over uw projecten. 24/7 bent u in staat om de door u gewenste informatie helder en duidelijk naar boven te halen zodat u tijdig kunt (bij)sturen.

Planning en budget
Ieder project kent een budget en een planning welke up to date gehouden moet worden en uiteindelijk vergeleken moet worden met de resultaten.

Projectadministratie
Het vastleggen van gegevens rond projecten, zoals kosten, documentatie, correspondentie, capaciteit en voortgang.

Urenregistratie
Op veel projecten wilt u de gewerkte uren registreren. Deze uren wilt u kunnen monitoren en gebruiken voor rapportage doeleinden. Dit kan ook via internet.

Facturering
Na het uitvoeren van de werkzaamheden wilt u uw opdrachtgever een volledige en juiste factuur toesturen zonder onduidelijkheden achteraf.

Rapportage
Rapportages met betrekking tot projecten geven ondernemers inzicht in de voortgang en opbrengsten van de lopende en afgeronde projecten.