MRH Business Consultancy

Home / Oplossingen / Workflowmanagement
Workflowmanagement Afdrukken E-mailadres

Afdelingen binnen organisaties werken vaak als eilanden in een zee van informatie, processen en afspraken. Mogelijkheden voor een efficiƫnte, effectieve en bedrijfsbrede samenwerking worden hierdoor beperkt.

Processen lopen niet altijd zoals vooraf gepland. Er wordt te laat, niet juist of niet gereageerd. Om dit te voorkomen wilt u overzicht hebben over uw processen.

Samenwerken is communiceren. Communicatie bevat informatie die moet worden vastgelegd.

Als ondernemer kunt u onmogelijk alles in de gaten houden. Maar u wilt wel gewaarschuwd worden voordat iets uit de hand loopt.

Binnen uw bedrijf zijn vele processen en procedures. Vaak zijn deze niet formeel vastgelegd en dus niet geborgd binnen uw organisatie.

De oplossing
Met workflowmanagement werkt u efficiƫnter en productiever. Uw processen en procedures worden gestructureerd samengebracht zodat dit de onderlinge samenwerking binnen uw organisatie, ook over afdelingen heen, bevordert. Rapportages zijn hierdoor sneller te maken, zodat u tijdig ziet waar u moet bijsturen. Exact biedt u de juiste oplossing om uw processen inzichtelijk te maken.