MRH Business Consultancy

Organisatie Afdrukken E-mailadres

Het wezenlijk toevoegen van waarde is onze drive. Dit kan door bijvoorbeeld het verhogen van uw klant of medewerkerstevredenheid of door het behalen van efficiencyvoordelen.

Ruim 20 jaar hebben wij ervaring met de implementatie van Exact software en zo’n 10 jaar hebben wij ervaring met het verbeteren van bedrijfsprocessen. MRH Business Consultancy is Exact Certified Partner. Een belangrijk deel van onze oplossingen en producten worden ingevuld met behulp van de Exact productlijnen Exact Globe en Exact Synergy (Enterprise).

Meer dan IT alleen. Als een van de weinige Exact Software Partners richten wij ons, naast de implementatie van IT oplossingen, op mogelijke verbeteringen in uw bedrijfsprocessen. Immer, als de basis van uw processen goed is, leveren uw IT investeringen u meer rendement op.

Praktisch alle organisaties werken met een ERP pakket, zoals Exact Globe. Deze pakketten zijn voornamelijk financieel administratief gericht en worden door een beperkt aantal van uw medewerkers gebruikt. Het ondersteunen van de niet primair financieel gerichte processen is bij veel (MKB) organisaties minder vanzelfsprekend. Hiermee kunt u echter een vervolgstap in uw organisatie maken op het gebied van zowel het vergroten van de kwaliteit van uw dienstverlening als het reduceren van uw kosten. Uw concurrentie positie zal verbeteren.

Processen die zich hier uitstekend voor lenen zijn bijvoorbeeld CRM, HRM, Workflowmanagement en het beheren van Documenten door deze electronisch vast te leggen.

Heeft u een wens of vraagstuk op het gebied van IT of bedrijfsprocessen? Vul ons contactformulier in en wij nemen graag contact met u op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Michel Hengstmengel